fbpx

Energiakartoitus yrityksille

Puhelimitse suoritettavan energiakartoituksen tehtävänä on selvittää mahdollisuudet joilla yrityksen, yhteisön tai taloyhtiön energiankulutus ja –kustannukset sekä hiilidioksidipäästöt saadaan alenemaan erilaisten palveluiden ja tuotteiden avulla mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Energiankulutuksen pienentämiseksi ja energiatehokkuuden saavuttamiseksi on olemassa monia eri vaihtoehtoja. Yrityksen valaistusjärjestelmä voidaan uudistaa älykkääksi LED-valaistusjärjestelmäksi tai yrityksen omavaraisuutta sähkön hankinnassa voidaan parantaa aurinkosähköjärjestelmällä. Aurinkosähköjärjestelmän hankinta pienentää myös tehokkaasti yrityksen hiilijalanjälkeä.

Tavoitteena on AINA suunnitelma sähkön kulutuksen sekä hiilidioksidipäästöjen minimoimiseksi! Energiakartoitus on maksuton eikä sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Väre Oy:n kumppaniyrityksenä pystymme tarjoamaan sinulle markkinoiden parhaat ja edistyksellisimmät tuotteet sekä palvelut energiankulutuksen, -kustannusten sekä hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.