fbpx

Aurinkosähköjärjestelmät kotitalouksille

Aurinkopaneelimies auttaa!

Meillä on kokemus satojen aurinkosähkö kohteiden kartoituksesta. Kohteen alkukartoitus voidaan tehdä kokonaan puhelimessa. Saat saman tien arvion kannattaako aurinkoenergian hyödyntäminen sähkön tuotannossa kiinteistössäsi. Kartoitus on täysin maksuton ja sitoumukseton.

Autamme sinua myös veloituksetta parhaan mahdollisen yhteistyökumppanin löytämisessä ja ohjaamme niin halutessasi ja sinun luvallasi yhteystietosi yhteydenottopyyntöä varten kumppanillemme joka tekee sinulle tarjoukseen aurinkosähköjärjestelmän asentamisesta “avaimet käteen”- periaatteella. 

Yhteistyökumppanimme on Väre Oy joka on toimittanut satoja järjestelmiä kotitalouksille koko Suomen alueella.

Kun hyödynnät kokemuksemme niin vältät aurinkopaneelijärjestelmän hankinnassa olevat sudenkuopat ja vältyt ylihintaisen järjestelmän hankinnalta.

Aurinkosähköjärjestelmät- ja tarvikkeet mökille ja vapaa-aikaan

Mökkijärjestelmissä ja muissa vapaa-ajan tarvikkeissa olemme Aurinkosähkötalo Eurosolarin jälleenmyyjä ja autamme sinua tarvittaessa myös off-grid aurinkosähköjärjestelmän toteuttamisessa sähköttömälle vapaa-ajan asunnollesi. 

Voit pyytää meiltä tarjouksen mistä tahansa Eurosolarin valmiista asennuspaketista tai muusta tuotteesta. Voit tilata valmiin asennuspaketin myös suoraan verkkokaupastamme

Hankinnoillesi saat niin halutessasi aina vähintään 1 kk:n korottoman ja kuluttoman maksuajan ja  voit tuon jälkeen muuttaa hankintasi 36 kk:n osamaksuksi tai maksaa sen laskulla kokonaisuudessaan saman tien pois.

Tarvittaessa saat aurinkosähköjärjestelmän myös “avaimet käteen”-asennuksella jolloin vastaamme koko prosessista alusta loppuun. Tuolloin voit niin halutessasi sisällyttää myös asennuksen hinnan osamaksuun ja voit hakea verottajalta kotitalousvähennyksen asennuksen osuudesta. 

HUOM! Jos haluat myös asennuksen niin tulee sinun pyytää siitä tarjous erikseen sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Samalla lomakkeella voit myös pyytää tarjouksen Eurosolarin valmiista asennuspaketista jota et verkkokaupastamme vielä löydä.