fbpx

Sähkö yhteissalkkusopimuksella yrityksille

Yrittäjä tai yrityspäättäjä! Joulu vähävaraiselle lapsiperheelle- kampanja!
 
Tuleva Joulu on monelle vähävaraiselle lapsiperheelle synkkääkin synkempi. Haluamme omalta osaltamme olla tukemassa ja lahjoitamme osan tuotostamme vähävaraisten lapsiperheiden ruokakassien hankintaan.
 
Kun ostat sähkösi Väreen yhteissalkkusopimuksella edustajamme kautta niin olet mukana omalta osaltasi tukemassa vähävaraisen lapsiperheen joulun onnistumista.
 
Lahjoitamme jokaisen sopimuksen tuotosta 10% ruokakassien hankintaan. Ruokakassit toimitetaan niitä tarvitseville 21-23.12 välisenä aikana.
 
KAMPANJA-AIKA 23.11-18.12
 
Olet kampanjassa mukana kun pyydät tarjouksen kotisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta joka löytyy sivun alalaidasta 👇

Yhteissalkkusopimus

HUOM! Nyt ensimmäisen vuoden kuukausimaksut 0 euroa!

Yhteissalkkusopimus on pörssisähkösopimus joka sopii hyvin yrityksille joiden sähkönkulutus on vuodessa 20 000 – 800 000 kWh:n välillä.

Yhteissalkun edut verrattuna perinteiseen sopimukseen ovat helppous, edullisuus ja riskittömyys.

Yhteissalkku tuo sähkön hintoihin vakautta ja on pitkällä aikavälillä paras ja edullisin tapa hankkia sähköä.

Yhteissalkkusähkön saat myös vihreänä sähkönä. Vihreä sähkö on alkuperätakuin varmennettua, vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua puhdasta ympäristöystävällistä sähköä. Vihreän sähkön valitsemalla teet samalla ilmastoteon minimoimalla yrityksesi hiilijalanjäljen.