fbpx

Sähkö yhteissalkkusopimuksella yrityksille

Webeye Finland on Väre Oy:n kumppaniyritys ja pystymme tarjoamaan teille markkinoiden parhaan tuotteen pörssisähkön hankintaan.

Yhteissalkkusopimus

HUOM! Nyt ensimmäisen vuoden kuukausimaksut 0 euroa!

Yhteissalkkusopimus on pörssisähkösopimus joka sopii hyvin yrityksille joiden sähkönkulutus on vuodessa 20 000 – 500 000 kWh:n välillä. 

Yhteissalkun edut verrattuna perinteiseen sopimukseen ovat helppous, edullisuus ja riskittömyys.

Yhteissalkku tuo sähkön hintoihin vakautta ja on pitkällä aikavälillä paras ja edullisin tapa hankkia sähköä.

HUOM! Kun solmit sopimuksen nyt niin hintaennuste sähkön hinnalle yhteissalkkusopimuksella (hinta päivitetty 02.07.2020):

Vuosi 2020 – 3,3 cnt/kWh 

Vuosi 2021 –  3,1 cnt/kWh 

Vuosi 2022 – 2,7 cnt/kWh 

  • Helppous: hintoja ei tarvitse itse seurata, koska sähkökaupan ammattilaiset tekevät sen puolestasi. Koska tuote on toistaiseksi voimassa oleva, sähköä ei tarvitse kilpailuttaa taas sopimuksen päättyessä. Ole siis huoletta, sinulla on aina paras mahdollinen sähkösopimus!
  • Edullisuus: sähkökaupan ammattilaiset hankkivat sähköä edullisimmilta ajanjaksoilta, jolloin sähkön hinta on edullisempi kuin perinteisissä sopimusmalleissa.
  • Riskittömyys: uusittaessa määräaikaista sopimusta hintataso voi olla selkeästi nykyistä sopimusta kalliimpi. Yhteissalkussa ammattilaisemme tekevät sähkön hankintaa jatkuvasti, joten hintatason muutokset eivät ole niin rajuja. Asiakas hyötyy myös markkinahintojen laskusta, toisin kuin määräaikaisessa tuotteessa jossa hinta on kiinteä määräajan.