fbpx

LED-Valaistusratkaisut yrityksille

Pari sanaa valaistuksen historiasta: Hehkulamppu keksittiin aikoinaan 1800-luvun alussa kaupalliseen tarpeeseen ja sillä on valaistu lähes koko maailma aina viime vuosituhannen loppupuolelle asti. Tehokkaampaa valoa tarjosi halogeenivalo joka on myös hehkulamppu joka sisältää pieniä määriä myrkyllisiä halogeenikaasuja. Halogeenilamppujen maahantuonti ja valmistus kiellettiin 2018 vuoden loppupuolella.  

Toinen suosittu tapa valaista on ollut matalapainen purkauslamppu eli kaikkien tuntema loisteputkella varustettu loistevalaisin. Loistevalaisin koostuu loisteputkesta- tai lampusta, sytyttimestä sekä kuristimesta. Me kaikki olemme kokeneet loistelamppujen silmiä ja keskittymistä häiritsevän välkynnän joka johtuu magneettisten kuristimien vikaantumisesta. Loisteputki sisältää myös pieniä määriä elohopeaa ja on sen vuoksi vaarallista jätettä joka pitää romuttaa asianmukaisella tavalla.

Nykyaikainen valaistus toteutetaan LED-teknikkaa hyödyntäen. LED eli Light-Emitting Diode suomeksi valodiodi on puolijohdekomponentti joka säteilee valoa kun sen läpi johdetaan virtaa.

Meillä on pitkä kokemus nykyaikaisten LED-valaistusjärjestelmien uudistamisesta ja olemme toteuttaneet satoja kohteita aina pienistä myymälöistä suuriin varastoihin.

Oikeanlaisella valaistuksen suunnittelulla, toteutuksella sekä älykkäällä ohjaamisella voit parantaa valaistuksen energiatehokkuutta ja säästää kuluissa.

Nykyaikainen LED-valaistuksen energiankulutus on vähintään 60% pienempi kuin perinteisen, vanhalla tekniikalla toteutettu valaistus.

Riittävän hyvä valaistus on myös olennainen asiakasviihtyvyyden sekä työturvallisuuden kannalta ja sillä on vaikutusta myös yleiseen vireystilaan. Oikeanlaisella valaistuksen suunnittelulla voit kaupan alalla määrittää vaikka asiakkaan ostopolkua ohjaten hänet haluamasi tuotteen äärelle.

Päämiehemme Väre Oy:n yhteistyön ansiosta voimme tarjota teille markkinoiden älykkäimmät LED-valaistusjärjestelmät.

Kaikki alkaa kartoituksella jossa selvitetään sinulle hinta-laatusuhteeltaan paras mahdollinen ratkaisu. Kartoituksen tuloksena sinulle syntyy kattava raportti nykyisestä valaistustilanteestanne sekä suunnitelma uuden valaistuksen totteuttamisesta. Tyypillinen takaisinmaksuiaika uudelle valaistukselle on noin 2,5 vuotta.

Niin halutessanne toteutamme teille uuden valaistuksen suunnitelman mukaisesti “avaimet käteen”-periaatteella.

Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella niin katsotaan kuinka paljon teidän yrityksenne voi säästää nykyaikaisella LED-valaistuksella.